Så fungerar Vinga Gåvokort

Med Vinga gåvokort ges stor flexibilitet. Den som ger kortet kan välja mellan flera olika kategorier och prisnivåer medan mottagaren löser in det mot ett stort antal valfria produkter. Gåvokort används primärt av företag för att ge gåva till sina anställda men kan även ges av föreningar och organisationer som gåvor, tävlingspriser m.m.

Mottagaren väljer produkt via Vinga Gåvokort

En mottagare av ett Vinga gåvokort går till företagets hemsida och anger den kod som står på kortet. Beroende på vilket kort som är köpt går det att växlas mot olika produkter.

 • Sommarkort
 • Supékort
 • Newport
 • House of Regalo

Dessa kan alltså jämföras med ett presentkort i en butik. Men skillnaden är att butiken är online och att det växlas in mot en eller flera produkter. Det går alltså inte att få pengar tillbaka eller delbetala.

Smidig lösning för företagaren

Vinga gåvokort vänder sig både till privatpersoner och företag. Däremot är produkten framförallt utformad för att möta de behov som företagare har. Ska en företagare ge en julgåva finns exempelvis vissa krav som måste vara uppfyllda. Detta gällande värde på gåvan samt att det inte får vara pengar.
Gåvokort inom kategorin julgåvor kan köpas med just dessa faktorer i åtanke. De går inte att växla till pengar och kan köpas till exakt den nivå som passar utifrån en skattemässig gräns.

För de anställda är det även ofta mer uppskattat att få välja julklapp mellan en rad olika saker istället för att samma sak ska ges till alla – oavsett intresse.

Skickas fysiskt eller digitalt

Vinga gåvokort kan skickas på tre olika sätt:

 • SMS
  Ett SMS skickas till mottagaren med valfri text. Det kan exempelvis vara ett tack för en speciell insats eller ett grattis. I detta SMS följer det med en länk till Vinga gåvokorts hemsida samt en personlig kod. På hemsidan anges koden varpå sedan valfri vara kan väljas utifrån värdet på gåvokortet.
 • Mail
  Mail fungerar på ett liknande sätt som SMS. Däremot finns möjlighet att skriva lite längre hälsningsfras.
 • Pappersformat
  Digitalt kan vara smidigt och snabbt – men många uppskattar ett fysiskt gåvokort som är inslaget. Så som en present ska vara… I det dubbelvikta kortet lämnas en hälsning samt instruktioner för hur det kan lösas in mot produkter på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *