Om

Företagar- och näringslivsbloggen är vår officiella blogg där personer skriver om erfarenheter och olika aktuella ämnen kring det svenska näringslivet. Det alla har gemensamt är de önskar ett ännu bättre företagsklimat både för de allra största företagen och de som precis startats.

Om författarna

S. Lundblad
Startade sitt första företag som 16-åring och har sedan dess varit en brinnande entreprenör med människan i fokus. Debatterar gärna för att företagande ska bli en obligatorisk del i svenska skolan för att därmed gynna näringslivets framväxt. Skriver både debattartiklar, intervjuer och fördjupade analyser.

P. Östberg
Är utbildad inom ekonomi både i Sverige och Storbritannien. Efter ett par år med utlandsjobb är han tillbaka i Sverige för att jobba med utvecklingsfrågor. Är främst intresserad av organisationsfrågor, verksamhetsutveckling och beteendevetenskap. Skriver främst om dessa områden men är även ansvarig för kortare notiser.

R. Nylund-Svensson
Analytiker och statistiker ut i fingerspetsarna. Arbetar med, och skriver om, logistik, utveckling, infrastruktur och export/import. Har över 20 års erfarenhet av att jobba med analytisk verksamhet. Är delvis även faktagranskare på bloggen.

Gästskribenten
Vi välkomnar regelbundet gästskribenter. Personer som har djup kunskap inom ett specifikt område och tas in som gästskribent utifrån personens kompetens.