Så anlitar du rätt leverantör av catering i Stockholm

När du ansvarar för planeringen av ett företagsevent har du många bollar i luften samtidigt. Om mat och dryck är en av dessa kan du lätt känna dig rådvill inför var du bör börja nysta i detta. Oroa dig inte – här berättar vi hur du gör för att anlita rätt leverantör av catering i Stockholm till ditt nästa företagsevenemang!

4 råd till dig som ska boka catering i Stockholm till ett företagsevent

När du ska anlita en cateringfirma till ett företagsevent bör du framför allt tänka på att:

  • Sätta en budget. När det kommer till beställandet av catering i Stockholm till ett företagsevenemang är budgeten en av de viktigaste sakerna att ha i åtanke. Genom att sätta en budget har du ett slags rättesnöre att förhålla dig till som säkerställer att inte saker och ting går överstyr på kostnadssidan. Värt att notera är dock att du bör ha lite extra utrymme i budgeten för oväntade kostnader.
  • Ta hänsyn till gästernas önskemål och krav. Även när det gäller ett företagsevenemang finns det ofta gäster som har särskilda önskemål eller krav på maten. Det är viktigt att ta hänsyn till dessa för att säkerställa att du inte serverar fel mat till en person som är matallergiker. Det kan även handla om kostrestriktioner som är baserade på etiska eller religiösa grunder. Därför är det bra om du kan se till så att det finns någonting att äta på menyn för alla dina gäster.
  • Planera i förväg. När du bär ansvaret för planeringen av eventet är det viktigt att du planerar i förväg. Försök att koordinera allt som har med mat och dryck på förhand istället för att göra detta sista minuten. Om du misslyckas med att planera har du i grund och botten planerat för att misslyckas. Därför bör du samarbeta noga med den leverantör av catering i Stockholm som du har valt att anlita till evenemanget.
  • Välj rätt cateringfirma. Detta låter kanske uppenbart, men det är viktigt att du väljer rätt cateringfirma. Det är trots allt denna aktör som ska leverera mat och dryck till företagets evneemang. Därför bör du kunna förlita dig på att leverantören håller vad de har lovat och levererar på en hög nivå.